EDEX 2021 ma le Faamalo

1 (1)

Faʻatasi ai ma le 920,000 fitafita, o le malosi tele o le militeri i Aferika ma o se tasi o taʻitaʻi taʻutaʻua i le lalolagi atoa, o Aikupito o le nofoaga sili lea mo se puipuiga tele & puipuiga malu.E le gata i lea, o Aikupito o loʻo faʻatumauina pea le faʻaauauina o tupe faʻaalu i auupega aupito lata mai e avea o se taʻiala puipuia ma faʻamalosia laina gaosiga o le atunuʻu i le tele o faʻalavelave faʻafitafita.

EDEX o loʻo lagolagoina atoatoa e le Vaegaau a Aikupito ma tuʻuina atu se avanoa fou mo tagata faʻaalia e faʻaalia ai tekinolosi fou, meafaigaluega ma faiga i luga o le eleele, sami, ma le ea.

1 (2)
1 (3)

● Sa faia i lalo o le lagolago a Lana Afioga, Peresitene Abdel Fattah El Sisi, Le Peresetene o Le Arab Republic o Aikupito ma le Ta’ita’i Sili o le Vaegaau a Aikupito.

● Faia i Egypt International Exhibition Centre, o se nofoaga fou i Cairo.

● 400 + faʻaaliga faʻaalia le tekonolosi fou, meafaigaluega ma faiga i luga o le eleele, sami ma le ea

● 30,000+ tagata asiasi pisinisi e faamoemoe e auai

● Polokalama Delegation VIP a le militeri faavaomalo ua talimalo atoatoa

Aisea e auai ai i fa'aaliga:

O fa'aaliga e mafai ona matua fa'amanuiaina faiga tau maketi pe a faia i le ala sa'o, o le a tonu la le lelei o le auai i se fa'aaliga?

1. Feiloai ma Fesoʻotaʻi ma Tagata Faʻatau

O se fa'aaliga fefa'ataua'iga e mafai ai ona e feiloa'i ma se tagata fa'atau ma feso'ota'i ma i latou ma, a'o fa'atau e nisi tagata au oloa i le taimi o le fa'aaliga, o isi e le mafai - ae atonu e sili atu ona latou tali atu i au fa'atauga pe a latou iloa oe.

2. Fa'ateleina lou Fa'alauiloa Fa'ailoga

O le auai i faʻaaliga e faʻatagaina oe e te alu i luma o lau au maimoa, o le avanoa sili lea e faʻaalia ai lau faʻailoga, faʻaleleia le ata o lau pisinisi, maua faʻasalalauga (ma faʻasalalauga faʻasalalau), ma, i le aotelega, faʻaalia lau pisinisi.

3. Maua atili le malamalama i lau pisinisi

O fa'aaliga e mafai ona avea ma auala lelei e fa'afou ai mea o lo'o tutupu i lau pisinisi i so'o se taimi.

4. Tapuni Fefaatauaiga

E ui e le o taimi uma lea, e mafai foi ona e maua le avanoa e faʻatau atu ai i lau maketi faʻamoemoe i le taimi o se faʻaaliga poʻo se faʻaaliga fefaʻatauaʻiga.A iai sau fa'apotopotoga o tagata ua leva ona fiafia i oloa ma au'aunaga o lo'o e tu'uina atu - ma su'e ni tau sili, lea e masani ona maua i nei ituaiga o fa'alavelave - e faigofie ona fa'atau atu ia i latou.

5. E te A'oa'oina le mea e aoga ma le mea e le aoga

O fa'aaliga e maua ai e oe le avanoa e siaki ai mea o lo'o faia e au tagata tauva, fa'apea fo'i ma le va'ai po'o fea le itu o lo'o alu i ai lau pisinisi.Va'ai i isi fa'aaliga ma tusi i lalo mea e pei o la latou fuafuaga fa'atau po'o a latou lisi o tau, aua e mafai ona fesoasoani ia te oe e fausia ai se ata o mea o lo'o galue ma mea e leai - ae maise pe a fa'atusatusa i au lava taumafaiga.

6. Tatala se Mea Fou

O le a le taimi sili atu e faʻalauiloa ai se oloa fou poʻo se tautua nai lo se faʻaaliga poʻo se faʻaaliga fefaʻatauaʻiga?A e fa'ailoa mai se mea fou i lau maketi fa'atatau, aua ne'i galo e fa'amatala mea o lo'o e ofoina ma pe aisea e tulaga ese ai ma fou.

Na fa'aaogaina e matou tagata fa'atau lenei avanoa e auai ai i lenei fa'aaliga ma maua ai le manuia tele.Fa'amalo lo latou manuia, ma le fa'amoemoe ia maua atili le avanoa e galulue fa'atasi ai!

1 (4)
1 (5)

Taimi meli: Tes-10-2021